dijous, 13 de maig del 2010

La festa al minut: Patum.cat


Patum.cat és una pàgina web que ens proposa de seguir la Patum al minut per mitjà de la xarxa social Twitter. Consisteix en un gran mural que recull les piulades (o tweets) que, en temps real, es publiquin a Twitter amb els hastags #patum o #lapatum.

Twitter és en aquests moments un dels grans fenòmens d’internet. Tant és així que la seva creació figura entre els deu grans moments d’internet dels últims deu anys. Es tracta d’un servei de microblocs en el qual els usuaris publiquen missatges o apunts de, com a màxim, 140 caràcters.

Patum.cat és una plataforma a través de la qual els usuaris de la xarxa poden tant informar com ser informats de qualsevol qüestió relacionada amb la festa. Així s’espera que durant els dies previs serveixi reflectir bàsicament notícies i novetats i, sobretot, apunts que tindran com a denominador comú la imminent arribada de la Patum. Durant els cinc dies de Patum ha de permetre un seguiment en temps real i descentralitzat del desenvolupament de la festa.

Patum.cat és una iniciativa de @lamaixerina, @xatobo i @sergifernandezb que, a més a més, pretén aglutinar a la manera d'un node la presència de la Patum a diverses xarxes socials.

Notícies relacionades: Ràdio Berga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada