divendres, 14 de maig del 2010

Guia per a mòbil de la Patum

La Patum és una celebració centenària. No obstant, la festa ha sabut evolucionar. Al llarg dels anys també han evolucionat els suports a través dels quals és explicada i transmesa de generació en generació.

La importància que van prenent les TIC a la nostra societat fa necessari potenciar nous formats per conèixer aquesta festa declarada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat l’any 2005. La guia és una eina pràctica que presenta els elements principals de la celebració i els punts d’interès de la ciutat. També inclou informació sobre serveis, telèfons i consells pràctics. Tot plegat amb continguts breus adaptats al telèfon mòbil que inclouen dibuixos de Jaume Capdevila (KAP). Una guia pensada no només pels dies de Patum, sinó per descobrir Berga en qualsevol moment de l’any.

La Guia per a mòbil de la Patum ha estat ideada i desenvolupada per La Maixerina amb el suport del
Patronat Municipal de la Patum, l’Ajuntament de Berga i el Consorci de Formació i Iniciatives Cercs-Berguedà.

La guia és de distribució lliure. Podrà descarregar-se a partir del dia dels Quatre Fuets a través de bluetooth al carrer dels Àngels 7 (Espai d’Interpretació de Berga) i a la plaça de Sant Joan (gràcies a l’emissor bluetooth instal.lat al CFI). També pot obtenir-se des d'ara per mitjà de la connexió a internet del telèfon mòbil introduint l’adreça: www.lamaixerina.cat/patum/


Notícies relacionades: Catalunya Ràdio (programa Mans), Descobrir.cat, Regió 7, Ràdio Berga, Berguedà Actual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada