dilluns, 29 de març del 2010

Publicació del portal de la revista Tasta

La revista Tasta és una publicació trimestral d’informació, divulgació i promoció del Berguedà. Un espai especialitzat en turisme, cultura, gastronomia, comerç i esports.

Coincidint amb l’aparició del número 10, avui hem publicat el portal de la revista: www.tasta.cat.

Allí podreu consultar, descarregar i imprimir tots els exemplars. També s’ofereixen funcionalitats per a xarxes socials per tal que pugui ser enllaçada i embedada a qualsevol lloc web o fins i tot enviada per e-mail. La versió digital de les revistes està suportada a Issuu. Mitjançant un senzill sistema de correu electrònic us podeu subscriure a la revista i us arribarà puntualment. El fil d’RSS permet sindicar el titular del darrer número.

A les pàgines de Tasta trobareu reportatges, entrevistes, notícies, fotografies, etc. Amb un tractament propi de les publicacions trimestrals que cerquen l’actualitat però no la immediatesa. Des d’aquesta perspectiva el conjunt de revistes conformen un autèntic arxiu per conèixer a fons la comarca. A cada estació i a cada municipi.

Amb Tasta.cat el Berguedà guanya presència a internet.  I ho fa a través de continguts de qualitat dirigits a les persones que coneixen aquesta comarca, però també a totes aquelles que la volen descobrir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada