dijous, 4 de març del 2010

Nova etapa

Al gener del 2008 naixia La Maixerina. Pocs mesos més tard publicàvem el primer portal de turisme 2.0 de la internet catalana. Érem pioners en crear una televisió en directe per internet especialitzada en el patrimoni festiu. I impulsàvem, llavors amb relativa incomprensió, un projecte per documentar, divulgar i compartir els sons de la nostra geografia.

Sabíem que les tecnologies de la informació i la comunicació oferien un món nou per recórrer els territoris, expressar els seus imaginaris, reivindicar els paisatges oblidats.

Amb aquesta filosofia ens vam trobar amb els primers clients que permetien d’anar afiançant la nova etapa de La Maixerina. Un projecte professional obert, assajat i reflexionat -ara ja ho podem dir- durant mesos.

La Maixerina és un concepte nou d'empresa que fomenta les tecnologies de la informació i la comunicació en els camps de la cultura, el turisme, el paisatge, les festes, el patrimoni o els  elements intangibles del territori. En definitiva cerquem tot allò relacionat amb els valors i significats dels llocs per donar-hi projecció comunicant emocions.

El bloc vol ser, simplement, el quadern de bord del viatge que hem emprès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada